Ajankohtaista

TAIJILEIRI  4. – 7.8.2022

Paikkana on Rihtniemen leirikeskus, Pyhäranta https://www.pyharannanseurakunta.fi/kirkko-ja-tilat/rihtniemen-leirikeskus

Leirikeskuksen majoitustiloissa on kaksi useamman hengen makuusalia. Ota omat vuodevaatteet tai makuupussi mukaan. Voit myös majoittua omaan telttaan pihamaalle. Käytössämme on rantasauna ja uimaranta. Harjoitukset tehdään sään mukaan pääasiassa ulkona tai sateella sisällä.

Valmistamme itse päivittäin koko ryhmälle aamupuuron ja päivälliskeiton. Varaa mukaasi myös omia eväitä, keittiössä on jääkaappi niiden säilyttämiseen. 

Päiväohjelmaan kuuluu kolme taijiharjoitusta oheisharjoituksineen ja teorialuentoineen. Ohjelma vaihtelee päivittäin tilanteen mukaan, joten tarkkaa lukujärjestystä etukäteen ei ole. Päivään varataan tarpeeksi myös palautumis- ja lepoaikaa. Osa ajasta vietetään hiljaisuudessa, puhumatta. 

Leiri sopii kaikille, jotka osaavat vähintään taijin I-osan. Voit osallistua joko 1, 2 tai 3 vuorokauden ajaksi. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään 7/vuorokausi.

Osallistumismaksu 63€ vuorokaudelta sisältää opetuksen 30€ ja tilavuokran 33€. Lisäksi maksetaan yhdessä valmistettavat ruoat omakustannushintaan. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan paikan päällä. 

Sitovat ilmoittautumiset Annelle viimeistään 22.6., puh 0414407829, tai sähköpostitse anne.lamminpaa@hotmail.com

PUISTOTAIJI UUDESSAKAUPUNGISSA

Taiji Uudessakaupungissa

Järjestämme taiji-harjoituksia Uudessakaupungissa koko kesän ajan alkaen 8.6, tule mukaan!

Keskiviikkoisin klo 18, Myllymäen puisto

Harjoitukset sopivat sekä aloitteleville että kokeneemmille taijin harrastajille. Ilmoittaudu mukaan ajanvaraussivumme varaaheti.fi/studioreinu kautta viimeistään kolme tuntia ennen harjoituksen alkua. Varaa mukaasi makuualusta ja juotavaa.

Osallistumismaksu 16€ pankkikortti, mobilepay, käteinen, Smartum tai ePassi.

AVOIMET OVET

Studio Reinussa keskiviikkona 1.6. klo 18-20

Tervetuloa Studio Reinun avoimiin oviin!

Tule testaamaan Studio Reinun lajeja ilmaiseksi 1.6. klo 18-20, Sirkankuja 3A, Martti

klo 18.00 mindfulness

klo 18.30 taiji

klo 19.00 TRE-menetelmä

klo 19.30 äänimaljarentoutus

Paikan päällä myös teetarjoilu ja leppoisaa jutustelua.

TAIJI-LUENTO

Stressin hallinta

Henkisen stressin anatomia, purkaminen ja ennaltaehkäisy

Studio Reinussa su 20.3. klo 11-13. Voit osallistua luennolle joko paikan päällä studiolla tai etänä Teamsin välityksellä. Osallistumismaksu 35€.

Luento sisältää muutamia istuen tehtäviä harjoituksia ja se soveltuu kaikille, jotka ovat aikaisemmin osallistuneet taiji-harjoituksiin. 

Ilmoittautumiset  https://www.varaaheti.fi/studioreinu/fi  Mikäli haluat osallistua etänä, ilmoita siitä erikseen viestillä Anne L:lle, jolta myös lisätietoja. Tervetuloa!

©Riikka Lamminpää 2022